FőoldalOldaltérkép

 

"A gyógyítás szíve a szív." (Richard Gordon)

 

BELSŐERŐFORRÁS.HU

RUDNICAI MARGIT

Ha érdeklik az oldal azon tartalmai melyeket regisztrált felhasználóink érhetnek csak el, akkor kérem hozzon létre egy fiókot magának itt

 

Családfelállítás csoportban. Részletek itt. 

Egyéni családfelállítás online. 

Részletek itt.

Nemzetközi előírásoknak megfelelő rendszerállító képzés.  Részletek itt

Theta Floating Coaching. Részletek itt.

 

 

 

Családfelállítás csoportban, családfelállítás egyéniben

„Mi van akkor, ha a múlt többé nem tartja túszként fogva a jelent és a jövőt? Van e bármi, ami ennél mélyrehatóbb lehet – lehetséges-e bármi, ami ennél nagyobb mértékben ösztönző, szívderítő és lelkesítő hatással járna? Mi a helyzet akkor, ha az erre a tudásra alapozott, mély megértéssel és bölcs tettekkel nem csupán arra vagy képes, hogy megtörd az egészségtelen ciklusokat, és meggátold, hogy a romboló hatású minták a következő generációt is terheljék – hanem arra is, hogy támogasd és befolyásold testvéreidet, szüleidet és még életben lévő nagyszüleidet?”

Stephen R. Covey

CSALÁDFELÁLLÍTÁS CSOPORTBAN

Hogyan történik a csoportos családállítás?

Az állítást kérő elmondja a problémáját az állítás vezetőjének 3-5 mondatban (a rövidség mind az állítást kérő lelkének védelmében, mind a csoporttagok lelki-energetikai védelmében fontos). Ezután az állítást kérő a csoport tagjaiból kiválasztja azokat a személyeket, akik képviselik azon családtagokat, elvont fogalmakat, vagy minőségeket melyek a probléma megoldása szempontjából fontosak lehetnek, majd beállítja őket a térbe (a kiválasztott képviselők maguk is megkereshetik helyüket).

A nyitó kép az a kép, amely az Ön lelkében van a felállítás pillanatában. Sokszor már ez a kép azonnal megmutatja mi a valódi probléma. A nyitó képből való elmozdulásokon, oldó mondatokon, gesztusokon, esetleges újabb képviselők megjelenítésén keresztül jut el a mező a gyógyító képig. A gyógyító kép az, mely a megbékélt ősökön keresztül erőforrásként tudja támogatni az utódokat.

Ha még nem volt családfelállításon, itt megnézhet egy rövid videót, Dr. Wielfried Nelles egyik workshopjáról. 

A családállító csoportok  helyszínei és időpontjai

Budapest XI. kerület Ballagi Mór utca 8. földszint 1. 1-es kapucsengő. (Az iroda megközelíthető a 4-es metró Kelenföldi és Bikás parki megállójából. A 19-es és 49-es villamos vonalon a Csóka utcai megállónál kell leszállni.)

Hétvégi csoportok

2018. október 23. - kedd 9 órai kezdéssel csoport (időpont változás az október 20-i alkalom helyett)

2018. november 17. - szombat 9,50 órai kezdéssel csoport

2018. december 29. - szombat 9,50 órai kezdéssel csoport

Hétköznapi csoportok

2018. október 04. - csütörtök 14 órai kezdéssel csoport

A jelentkezők minden esetben két visszajelzést kapnak. Egyet közvetlenül a jelentkezést követően (jelentkezési visszajelzés), egyet pedig a csoport előtt (technikai információk a csoport kapcsán).  

Díjazás: állítást kérőknek 14.000,-Ft/ fő, képviselőknek 6.000,- Ft/ fő. 

Lemondás a csoport kezdése előtt 24 órával lehetséges. Ha nem történt lemondás és a bejelentkező nem jelenik meg mégsem, akkor újabb időpontot csak abban az esetben adok, ha a le nem mondott ülés díja kiegyenlítésre kerül.

 

CSALÁDFELÁLLÍTÁS EGYÉNIBEN 

Egyéni családfelállítás

„Vannak mondatok és történetek, amelyek megfélemlítenek, illetve megbabonáznak, hogy ne merjük észrevenni azt, ami valójában történik. Így hat a gyerekekre a gólyamese, és ilyen hatással lehet a haláltáborba érkezőre a kapu felirata: „A munka felszabadít!”

Néha aztán jön valaki, akinek van bátorsága, hogy szembenézzen a valósággal, és megtörje a kábulatot.

Valahogy úgy, mint a gyerek, aki az önkívületben ünneplő tömegben a körülrajongott zsarnokra mutat és hangosan kimondja mindenki előtt, amit mindenki tud, de amit senki sem mer kijelenteni: „De hiszen a császár meztelen!””

Bert Hellinger

Az egyéni állítás menete

Az egyéni terápia egy két óra időtartamú intenzív munka. A munka első szakasza egy részletesebb tény- és problémafeltárás, második szakasza pedig a jelképekkel való munka. A jelképekkel (padlóhorgok) dolgozunk a térben. Az egyes helyekre beáll az állítás kérője és beállhat a vezető is. Az oldási folyamat helyzetváltoztatásokon és oldó mondatokon keresztül zajlik is. Azon páciensek esetében, akik ezt igénylik, belső munka is folyhat ellazult állapotban.

Az egyéni állítás során más technikák (NLP, EFT, Avatar, Reiki, imagináció) is alkalmazásra kerülhetnek, amennyiben szükséges.

Az egyéni munka javasolható annak....

aki szeretne tapasztalatot gyűjteni erről a módszerről, de még nem biztos abban, hogy jól érezné e magát egy csoportban,

aki nem szívesen osztaná meg problémáit másokkal különféle okok miatt,

aki egyéni figyelemre vágyik,

akinek valami miatt sürgőssé válik a belső lelki munka és nem akarja kivárni a következő csoport időpontját,

aki nagyon felkavarodott egy csoportos állítás után és szeretné továbbvinni a megkezdett folyamatait.

Egyéni családfelállítás időpontjai és helyszínei

Budapest

Csütörtökön 10-20 óra között egyeztetett időpontban. 

XI. kerület Ballagi Mór utca 8. fsz. 1. 1-es kapucsengő. (Az iroda megközelíthető a 4-es metró Kelenföldi és Bikás parki megállójából. A 19-es és 49-es villamos vonalon a Csóka utcai megállónál kell leszállni.)

A budapesti helyszín.  

Székesfehérvár

Hétfőnként 9-19 óra között, egyeztetett időpontban.

Hétvégén is van lehetőség egyéni állításra előre egyeztetett időpontban. 

Helyszín: Várkörút 44. Utcai kapun keresztül megközelíthető iroda. 

A székesfehérvári helyszín. 

Parkolással kapcsolatos információkat Székesfehérvárra vonatkozóan itt találhat, kérem tájékozódjon előzetesen! Köszönöm. 

Díjazás: 1 óra 50 perces ülésekben dolgozom. Ennek díja 14.000,- Ft. Amennyiben valakinek több időre van szüksége, akkor a díjazás időarányosan emelkedik!

Lemondás 24 órával az ülés  előtt lehetséges. Ha nem történt lemondás és a bejelentkező nem jelenik meg, akkor újabb időpontot csak abban az esetben adok, ha a le nem mondott ülés díja kiegyenlítésre kerül. 

 

CSALÁDFELÁLLÍTÁS ONLINE

Egyéni családfelállítás és belső képekkel való munka online

Előzetes egyeztetés után online felületen (skype, FaceTime, Facebook) is vállalok egyéni családállítás. Ezen munka során belső képekkel dolgozunk, ahol szimbolikusan vagy családtagjaink belső képeivel folyik a munka ellazult, befele figyelő tudatállapotban. Egyalkalmas munkát vagy szükség esetén folyamatot is vállalok megkeresés esetén.

Díjazás: az ülés óradíjas. Az óradíj 7.000,- Ft. 

 

BEJELENTKEZÉS, INFORMÁCIÓ

Rudnicai Margit minősített rendszerállító, kiképző rendszerállító (DGfS - Német Rendszerállítók Társasága).

telefon: +36307223621

mail: margo (kukac) belsoeroforras.hu

E-mailben történő jelentkezésnél is kérném a telefonos elérhetőség megadását is!

Családállításra való felkészülését, a lelki ráhangolódást és a közös munkát megkönnyíti az alábbi letölthető kérdőív kitöltése. 

kérdőív

Amennyiben több ismeretre vágyik a családállításról, itt tud többet olvasni  róla.

Regisztráció után le tud tölteni egy összefoglaló dokumentumot a családállításról.