null
FőoldalOldaltérkép

 

"A gyógyítás szíve a szív." (Richard Gordon)

 

RUDNICAI MARGIT 

+3630 722 3621; margo.belsoeroforras(kukac)gmail(pont)com

Az AVATAR tréningről dióhéjban

„Az Avatar célja, hogy katalizátorként segítse a hitek fejlődését a világon. Amikor felismerjük, hogy az emberek csupán hiteikben különböznek egymástól, és hogy a hiteket könnyedén lehet kialakítani vagy megsemmisíteni, akkor a „kinek van igaza” játszma elcsitul, és megszületik agy békés világ”

Harry Palmer

Star’s Edge International® - Hozzájárulva egy megvilágosodott civilizáció megteremtéséhez a Földön. 

 

Az Avatarról általában

Az Avatar® Harry Palmer életprogramja, melynek eszköztárát a ’80-as években az Egyesült Államokban állította össze. Arra az igazságra épül, hogyhiteink teremtik meg, vagy vonzzák magunkhoz a helyzeteket, eseményeket és körülményeket, amelyeket életünkben megtapasztalunk. A módszer gyakorlatorientált, személyes megtapasztaláson alapuló önismereti és önfejlesztő út, mely segít felismerni azokat az alapmintázatainkat (hitek és meggyőződések) melyek valóságunk megteremtői.

Megtanít arra….. hogyan kezeljük a tudatunkat.

Segít felismerni….. hogyan teremtjük a valóságunkat hitrendszereink szűrőjén keresztül.

Megtanít arra….. hogyan kezeljük hiteinket annak megfelelően, hogy mit szándékozunk megtapasztalni az életben.

Megtanít arra….. hogyan kapcsolódjunk össze egy mélyebb szinten önmagunkkal, hogy minden percben valóságként élhessük át: BOLDOGAN VAGYOK ÖNMAGAM, ITT ÉS MOST.

Az Avatar® egy 9 napos személyiségfejlesztő és spirituális módszer. Integrálja a spirituális keleti szemléletet a nyugati önismereti, önfejlesztő és spirituális irányzatokkal, miközben segít megtapasztalni a jelenlét élményt a mindennapokban.

Az Avatar tanfolyam személyes tapasztalati tudást ad a valóság teremtésének folyamatáról és fejleszti a teremtési folyamatokat végbevivő képességeket. Minden tanuló a saját magában megtalálható tudással, képességekkel dolgozik a tréning során. Önmaga tapasztal, választ és vállal felelősséget saját életéért.

Az Avatar tanfolyam három egységre tagolódik, melyek külön-külön vagy egyben is elvégezhetők.

1.Rész: Felemelkedés workshop

2 napos;

30 gyakorlatot végzünk el ez idő alatt;

Felmérjük hol tartunk, hogyan működik a figyelmünk, hogyan tudunk felelősséget vállalni önmagunkért, hogyan tudjuk kezelni kellemetlen érzelmi állapotainkat, hogyan tudjuk nézőpontjaink változtatásán keresztül megtapasztalni valóságunk viszonylagos voltát, milyen hiteink vannak és ezek mennyiben határoznak meg minket.

A tanfolyamon két segédanyagot használunk: Harry Palmer: A tudta felszabadítása című könyvét (angolul letölthető) és Harry Palmer: Felemelkedés: eszközök a tudat felfedezéséhez című könyvét.  Itt tud belekóstolni az egyik gyakorlatba. 

2.Rész: Érzés, létezés, teremtés

4-5 napos tanfolyam, melynek során mindenki a saját tempójában halad.

A tréning ezen részének gyakorlatai megtanítják, hogyan tudjuk figyelmünket irányítani és a valóságot szűrők, ítélkezése, hitek nélkül megtapasztalni.

Megtanuljuk lecsendesíteni az elmét és az érzelmeket. Megtanuljuk érzékelni azt, ami van.

Megtanuljuk az eddigi valóságunkat teremtő hitek feltárásával és megtapasztalásával elérni a teremtés tudatállapotát, a „forrás-létet”.

Megtanuljuk, hogyan teremtsünk olyan hiteket, melyek elősegítik, hogy azokhoz a tapasztalatokhoz jussunk, melyekre vágyunk.

3.Rész: A korlátok lebontása

2 napos tanfolyam, melynek során mindenki a saját tempójában halad.

Megtanuljuk leépíteni azokat a hiteket, problémákat, testi tapasztalatokat, melyek már nem szolgálnak minket.

Megtanuljuk, hogyan tudunk rögzült szerepeinktől (identitás) megválni és lényünk tiszta esszenciáját megtapasztalni.

Alapvetően megtanuljuk tiszta forrásállapotunk és közénk álló bármely tapasztalatunk leépítését.

Amikor képesek vagyunk kezelni a létezés bármely aspektusát a teremtő nézőpontjából, elértük azt a szintet, melyet Avatarnak hívnak.

Inspiráció és olvasnivalók

Harry Palmer: A tudat felszabadítása

A Felemelkedés® workshop során használjuk a könyvet. Első részében az Avatar® kifejlesztéséig vezető személyes utat ismerteti. A második részben az Avatar® alapelveit ismerhetjük meg. Hozzásegít ahhoz, hogy tudatosan teremtő életművészként éljünk, gyönyörködve a jelen pillanat szépségében....

 

Harry Palmer: Felemelkedés – Eszközök a tudat felszabadításához

A Felemelkedés® workshop során használjuk a könyvet. Gyakorlati kézikönyv a tudta felfedezői számára. „A Felemelkedés – felfedező utazás a tudatban, amelyet saját szükségleteidnek megfelelően alakítasz a saját utaddá. Te döntesz meddig mész el. Nem igyekszünk semmiféle hitrendszert vagy igazságot rád eröltetni. Azt hiszed amit hiszel – és az igazság, amit felfedezel, a saját igazságod.

 

The Avatar Course Success Stories

Angol nyelven letölthető a Sikertörténeteket tartalmazó könyv. Az Avatar tanfolyamot elvégzett több tízezer emberből 50 diák tapasztalatairól olvashat a könyvben.

 

Awaken: shifting the collective consciousness - Students of The Avatar® Course share their journey.

Angol nyelven letölthető az Ébredés című könyv. Az írás három Avatar tanuló történetét tartalmazza.

 

Avatar mini kurzusok

Ezeknek az ingyenes mini-kurzusoknak a középpontjában olyan gyakorlatok vannak melyek önálló tanulásra használhatók. A feldolgozás során élményeket szerezhet a teremtés tudatosságáról és a fizikai univerzum csodáiról. Az Avatár mini kurzusok alkotója Harry Palmer.

Mini-Course 1 :The Avatar Personal Integrity Course
Mini-Course 2 : The Avatar Basic Attention Management Course
Mini-Course 3 : The Avatar Basic Will Course
Mini-Course 4 : The Avatar Creating Definition Course
Mini-Course 5 : The Forgiveness Option
Mini-Course 6 : Belief Management
Mini-Course 7 : The Avatar Basic Life Alignment Course

A minikurzusok regisztráció után tölthetők le!

Itt tájékozódhat részletesebben róluk... 

Itt láthatja  Hozz döntést! című videót Harry Palmertől magyar felirattal:

 

Itt még több angol nyelvű Avatar videót talál.

http://avatarepcmedia.com/en/video/

„Avatárként visszaemlékeztek arra, hogy kik vagytok – és arra, hogy mik nem…Nem vagytok semminek a kifejeződései, és nem vagytok azonosak semmiféle identitással. Mindezeknek a forrása vagytok, és jobbat is tudtok teremteni…”

Harry Palmer

Az Avatar®, ReSurfacing®, Thoughtstorm®, Love Precious Humanity® és Star's Edge International® a Star's Edge Inc. által bejegyzett szolgáltatási védjegyek.

Az EPCSM, EJPSM, CHPSM és Enlightened Planetary CivilizationSM szolgáltatási védjegyek a Star's Edge Inc. licenszei.