FőoldalOldaltérkép

 

"A gyógyítás szíve a szív." (Richard Gordon)

 

BELSŐERŐFORRÁS.HU

RUDNICAI MARGIT

 

Családfelállítás csoportban. Részletek itt. 

Egyéni családfelállítás online. 

Részletek itt.

Nemzetközi előírásoknak megfelelő rendszerállító képzés.  Részletek itt

Theta Floating Coaching. Részletek itt.

 

 

Ha valamilyen kérdése van, információra van szüksége, vagy szeretne jelentkezni akkor kérem írjon nekem. Amint tudom, felveszem Önnel a kapcsolatot. Mail címem: margo (kukac)belsoeroforras.hu

Ha érdeklik az oldal azon tartalmai melyeket regisztrált felhasználóink érhetnek csak el, akkor kérem hozzon létre egy fiókot magának itt

 

SORS - KÉNYSZEREK ÉS VÁLASZTÁSOK ÉLETÜNKBEN

NYÁRI TÁBOR JÚLIUSBAN

"A végzet görög istennője Ananké. Neve megfellebbezhetetlen szükségszerűséget, sorsot, kikerülhetetlen végzetet jelent. Két térde között orsót pörget, amelynek tengelye a világ tengelye is egyben. Platón, az Állam című munkájának utolsó könyvében úgy írja le, mint aki az ember által választott sors őrzője, és aki a világtengely megpörgetésével a világba szövi életünk fonalát. Mikor valaki sorsát a felkínált lehetőségek közül az élet előtti köztes lét mezején kiválasztja, Ananké megpörgeti a csillagég tengelyét, mint valami világórát, majd egyetlen ponton megállítja azt, hogy az a csillagállás, a téridőnek az az egyedi konstellációja, az az egyedi égi összhangja rejtse magába a kiválasztott sorsot, mely ezek után a világ szőttesébe kerül.

Lányai, a Moirák, a sors istennői, időnként segítenek pörgetni az orsót, akik ezáltal a végzet irányítói, az emberi élet fonalát szövő, gombolyító illetve elvágó három istennő. Nevük önmagában is beszédes, mely a hagyomány szerint a következő: Klóthó (Fonó), Lakheszisz (Sorsjuttató), Atroposz (Kérlelhetetlen). És míg a görög hagyomány nem pontosan írja le szerepük, a századokon át születő kollektív emberi képzelet megalkotja az ismert képet, hogy Klóthó fonja, Lakheszisz eregeti és Atroposz elvágja az élet fonalát. Az antik ábrázolásokban csak az első fon, a másik kettő sorstáblát vagy mérleget tart a kezében. Ezt a képet színesíti a római mitológia ahol a három sorsistennő (latinul párka), Nona (a görög Klóthó), Decima (Lakheszisz) és Morta (Atroposz), a mindenek felett álló uralkodás jelképével, a jogarral kezükben jelenik meg, amint egy irattekercsben olvasnak. Máskor miközben Nona fon, Decima sorsot húz, vagy a stílussal a glóbusra mutat, Morta egy napórára mutat jogarával. Ez a mitikus kép jelzi, hogy miután az ember sorsát kiválasztotta, a sorsát a végzet fonalával hozzá kötözik a párkák. És hogyha el is felejti mi ez a sors, miután a földre érkezve megtestesült, sorsát senki el nem kerülheti. A napóra jelzi, hogy minden ember számára csak véges idő áll rendelkezésre ahhoz, hogy ezt a sorsot beteljesítse.

Tarr Bence László: EGYÉNI SORS - KOLLEKTÍV VÉGZET - PERSONAL FATE - COLLECTIVE DESTINY"

(a cikk teljes terjedelmében itt olvasható: http://www.tarrdaniel.com/documents/Ezoteria/sors_vegzet.html )

Táborunk ennek a sorsmítosznak a saját életünkre vetítésével foglalkozik. 

Fő kérdéseink: Hogyan kapcsolódhatok össze a saját személyes sorsommal? Hogyan lehetek hű önmagamhoz és a családomhoz is egyszerre? Honnan jövök, hova tartok, mekkor a szabadságom ebben? Hogyan tudom abbahagyni, hogy elgáncsoljam önmagam? Mi a hasznom abból, ha szabotálom önmagam? 

A táborban olyan témákat járunk körbe mint…

…ismétlések , kényszerek, hűség, szabadság, oldás és kötés. Családi és személyes sors.

Alkalmazott módszerek: rendszerállítás, tánc és testmunka, belső képes munka, alkotás, asztrológia.

2017. JÚLIUS 21-25.

HELYSZÍN: NŐTINCS, VENDÉGHÁZ

 RÉSZVÉTELI DÍJ

 

szállással és ellátással: 82.000,- Ft (5 nap/ 4 éjszaka),

5 napra szakmai munkadíj 55.000,- Ft.

napijegy (az ebédet is tartalmazza): 13.000,- Ft.

 

A jelentkezés 20.000,- Ft előleg befizetésével válik véglegessé.

Jelenkezési lap letölthető innen.

KIKET VÁRUNK?

 A CSALÁDÁLLÍTÁST TANULÓ HALLGATÓKAT - VÉGZETT SZAKEMBEREKET ÉS KÜLSŐS ÉRDEKLŐDŐKET, AKIKNEK AKTUÁLIS AZ ÉLETÉBEN A TÉMA ÉS A BELSŐ MUNKA. 

A TÁBOR SZÓRÓLAPJA LETÖLTHETŐ ITT.

A részletes ismertető itt találja!

Itt tud olvasni a tábor elméleti hátteréről

 A tábor vezetői: Rudnicai Margit és Trombitás Katalin

 JELENTKEZÉS

Rudnicai Margit

+36 20 662 8741 és/ vagy +3630 7223621

margo(kukac)belsoeroforras(pont)hu

Az augusztusi tábor információit itt találja