FőoldalOldaltérkép

 

"A gyógyítás szíve a szív." (Richard Gordon)

 

BELSŐERŐFORRÁS.HU

RUDNICAI MARGIT

Ha érdeklik az oldal azon tartalmai melyeket regisztrált felhasználóink érhetnek csak el, akkor kérem hozzon létre egy fiókot magának itt

 

Családfelállítás csoportban. Részletek itt. 

Egyéni családfelállítás online. 

Részletek itt.

Nemzetközi előírásoknak megfelelő rendszerállító képzés.  Részletek itt

Theta Floating Coaching. Részletek itt.

 

 

 

 

Trombitás Katalin

asztrológus, családállító

A főiskolán magyar-népművelést, drámapedagógiát tanultam, amit később tanítottam is. Tanultam pszichológiát, saját élményű tánc és mozgásterápiát.

1996 óta foglalkozom az asztrológiával. Tanulmányaimat a Humanisztikus Asztrológia iskolában végeztem, és később az iskola tanáraként dolgoztam.

Nyilas Napom arra ösztökél, hogy folyamatosan fejlődjek és tanuljak, majd tovább adjam amit megértettem az életről.

Elkötelezett híve vagyok a feltáró szemléletű asztrológiának, ma már csak ezzel foglalkozom.

Több ezer ábrát dolgoztam fel, a prognosztikában önálló kutatásokat végeztem. Az asztrológia diagnosztikus jelentőségéről számtalanszor meggyőződtem. Naponta tapasztalom, hogy hasznos az idő minőségének elemzésében és pótolhatatlan eszköz a személyes erőforrások felismeréséhez a családi és karmikus mintázatok feltérképezéséhez.

2008 óta foglalkozom Bert Hellinger családterápiás módszerével, hogy a képletekben látható elakadások feloldását egyéni-és csoportos családállítással is segítsem.

Célom hogy asztrológiai tudás gyógyító élménnyé váljon, testi-lelki és szellemi egységben a valósággal. Gyógyulásunk nyomán megbékélés és szeretet ébred bennünk, melynek hatása nem csupán családunkban, de országunkban is és az egész kozmoszban is érzékelhetővé válik.

Személyes motivációm, mely eljuttatott Bert Hellinger családállítás rendszeréhez

A családállítás rendszerével 2004-ben találkoztam először Bert Hellinger magyarországi előadássorozatán, és azonnal magával ragadott.

Asztrológus tanácsadóként dolgoztam akkor, és tanítottam kis csoportokban humanisztikus asztrológiát. Akkoriban éjszakákon át elemeztem horoszkópokat, és igyekeztem a hozzám forduló embereknek hasznos útmutatást adni a horoszkóp segítségével. Teltek az évek, és egyre elégedetlenebb voltam a tanácsadás természetével, és bevallom, az eredmények sem nyűgöztek le.

Az asztrológia igen hasznos az önismeretben, ha kíváncsiak vagyunk a karakterisztikára, a születés körülményeire, a szülőkre, a személyiséget mozgató erők természetére, stb. Ám elakadunk akkor, ha valaki szenved, és katarzisra vágyik mély belső átéléseken keresztül. Akkor többre van szükség, más szinteken kell beavatkozni az ügyfél jóváhagyásával, mély szeretettel. Többre van szükség, mint az asztrológia diagnosztikus magyarázó-értelmező útja.

Ezt a többletet megtaláltam Bert Hellingert látva. 7 éve kezdtem tanulni a módszert a Hellinger Intézetben és három éve havi rendszerességgel vezetek állításokat. Vezetőtársnak megtaláltam kollégámat, Csikós Judit család-és párterapeutát, akivel akkoriban indítottunk egy kísérleti asztroself csoportot. A kezdeményezés lényege az volt, hogy úgy vezessük be a téma iránt érdeklődő nőket és férfiakat az asztrológiába, hogy minden érzékszervük tapasztalja meg az ősi archetípusokat és analógiákat. A módszer páratlan sikert aratott, és a csoporttagok élete gyökeresen megváltozott azóta. Elmondhatjuk, hogy az asztroself csoport és az azzal párhuzamosan szervezett családállítás gyökeresen megváltoztatta a résztvevők életét.

Elérhetőségem

+36 20 7720853, k.trombitas (kukac)gmail.com