FőoldalOldaltérkép

 

"A gyógyítás szíve a szív." (Richard Gordon)

 

BELSŐERŐFORRÁS.HU

RUDNICAI MARGIT

Ha érdeklik az oldal azon tartalmai melyeket regisztrált felhasználóink érhetnek csak el, akkor kérem hozzon létre egy fiókot magának itt

 

Családfelállítás csoportban. Részletek itt. 

Egyéni családfelállítás online. 

Részletek itt.

Nemzetközi előírásoknak megfelelő rendszerállító képzés.  Részletek itt

Theta Floating Coaching. Részletek itt.

 

 

 

Rudnicai Margit


"Szerinted már ki kellet volna nyílnod? Próbálj csak kinyitni egy virágot mielőtt készen áll rá. Összenyomod, összetöröd és meghal. Nem nyílunk ki a saját időnk előtt."
Byron Katie 
 
Szenvedélyesen kíváncsi vagyok emberekre, dolgokra, problémákra, megoldásokra, módszerekre, érzésekre és érzelmekre, az életre. Elkötelezett tanuló és önfejlesztő vagyok. A változás mibenlétét egyre inkább a „jelenben lenni, élni és érezni” állapotban látom.

Amik mozgatnak: tisztelet minden élőnek, szabadság,  érték teremtése minden kapcsolatomban, tanulási vágy, igazán mélyen ismerni magam, alkotni. Haladni a saját mély belső békém felé. 

Amit mások mondanak rólam: figyelem, nyitottság, jelenlét, biztonság, széles eszköztár, hitelesség.

Alapvégzettségemet tekintve közgazdász vagyok, 10 évig kontrolling területen dolgoztam. Jelenleg ezt a szakmai tudást pályázatok írásánál használom, valamint civil projektek szakmai, pénzügyi megvalósításánál illetve menedzselésénél.  

Örömömet lelem a családállítós praxisomban és abban is, hogy családfelállítást taníthatok. 2007 óta vezetek családfelállításokat, 2012 óta tanítok a Hellinger Intézetben, ez a munkám az idén lezárult. Jelenleg a saját iskolám megalapításán dolgozom.  

 

Mi az amivel megismerkedtem utam során? 

Reiki (RAI reiki mester vagyok 1999 óta).

Kapcsolatteremtő gyógyítás (kezeléseket és kapcsolatteremtést is kaptam 2011-ben).

Természetgyógyászati alapismeretek (1 éves képzés 2000-ben).

Osho módszerei (több éven keresztül vettem részt csoportokban).

Belső képekkel való munka, imagináció (saját élményű folyamat gyógyulásom kapcsán).

Rendszerfelállítás (2 éves képzés keretében szereztem család-, rendszer- és szervezetállításból, valamint traumaterápiából alap képzettséget a Hellinger Intézetben 2008-ban, 2017-ben a Német Rendszerállítók Egyesülete elismert rendszerállítóvá és elismert kiképző rendszerállítóvá nyilvánított: http://www.familienaufstellung.org/listen/lehrtherapeut/plz_suche_lt.php?plz=ALL ).

NLP (Practitioner 1 éves képzést végeztem Stenger Györgyinél 2011-ben).

EFT (traumaterápia keretében tanultam alapokat a Hellinger Intézetben, majd továbbképeztem magam).

Avatar (Avatar alapkurzust végeztem Porpáczy Évánál, majd elvégeztem a Master és a Wizard kurzust is az USA-ban 2008-ban és 2009-ben).

Schüssler sók alkalmazása ( a Homeopátiás Baráti Kör képzésein vettem részt 2011/12-ben).

Germán Új Medicina (Barnai Roberto alapképzését végeztem el 2010-ben).

Coaching (az Egyesek Ifjúsági Egyesület képzését végeztem el 2010-ben, Solution Focus workshopokon vettem részt (Hankovszky Katalin és Szabo Péter vezetésével 2011-ben), 2013-ban elvégeztem a wingwave coaching képzést (Liptai Bea és Pusztai Erzsébet vezetésével), 2015-ben párkapcsolati coach képzést végeztem Dr. Mészáros Ádámnál a Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézetben.

Szomatodráma (a Szomato Pszichoterápiás Egyesület képzését végeztem el 2012-ben).

Szimboldráma (KIP) (Kácsándi Elvira 2 éves képzését végeztem el 2014-ben), majd folytattam a továbbképződést elméletben és KIP képek csoportos szupervíziós felhasználásában (Kácsándi Elvira és Szamosi Éva vezetésével). 

Gyász csoportvezetői képzést végeztem 2013-ban Singer Magdolnánál.

Recall Healing  alap I., gyerekek és szimbólumok képzést végeztem Gilbert Renaud Ph.D. vezetésével 2014-ben, alap II. és III. szintet 2015-ben. 

2016-ban elvégeztem a Theta Folating Coaching mindhárom szintjét. 2017. márciusában minősültem a módszertanból. (https://thetafloating.hu/konzulensek/

Minden új módszer esetében azonnal azt keresem, hogyan tudom integrálni a meglévő tudásomba, miként tudom vele még jobbá tenni azt, amit csinálok. Miként tudok még hatékonyabban együttműködni a hozzám fordulókkal változási folyamatukban.

Jelenlegi munkámban több módszert ötvözök és alkalmazok a hozzám fordulók érdekében. Munkám alapját a rendszerállítás, EFT és NLP technikák képezik, erőteljes test-fókusszal.  Minden más tudás ezt egészíti ki.

 

Elérhetőségem

Rudnicai Margit

+3630 722 3621

margo(kukac)belsoeroforras.hu

 

 

Egy kedves barátnőmmel sokat beszélgetünk mostanában kapcsolatokról, barátságról, emberségről, a segítő attitűdjéről. Ő hívta ismételten fel a figyelmemet  Dr. Thomas Gordon hitvallására az emberi kapcsolatokról - meg tudtunk abban állapodni, hogy törekszünk így csinálni az életünket...köszönöm Zsuzsa a tükröt, amit tartasz...

Dr. Thomas Gordon: Hitvallásom az emberi kapcsolatokról

Te meg én olyan kapcsolatban vagyunk, ami nekem fontos, és szeretném fenntartani. Mégis, mindketten különálló emberként élünk, ki-ki a maga egyéni igényeivel, szemléletével, és azzal a jogával, hogy megpróbálja kielégíteni ezeket az igényeit. Igyekezni fogok őszintén elfogadni magatartásodat, amellyel igényeid kielégítésére törekszel, vagy amikor gondod van igényeid kielégítésével.

Amikor megosztod velem a problémáidat, törekedni fogok, hogy igazán elfogadóan és megértően hallgassalak – úgy, hogy inkább megkönnyítsem számodra, hogy rátalálj a saját megoldásodra, semhogy a magaméira szoktassalak. Ha az én viselkedésemmel van gondod, mert az keresztezi igényeidet, bátorítalak majd, hogy érzéseidet őszintén elmondd. Ilyenkor meghallgatlak majd, és igyekszem változtatni magatartásomon, ha tudok.

Ha pedig a Te viselkedésed ütközik az én igényeimmel, és emiatt úgy érzem, nem tudlak elfogadni, ezt is meg fogom osztani veled: olyan nyíltan és becsületesen közlöm érzéseimet, amennyire csak tudom – bízva abban, hogy tiszteled annyira igényeimet, hogy meghallgass, és igyekezz ennek nyomán változtatni viselkedéseden.

Olyankor, ha egyikünk sem tud a másik kedvéért változtatni magatartásán, és úgy látjuk, hogy kapcsolatunkban itt az igények konfliktusa lépett fel, állapodjunk meg abban, hogy egyikünk sem él hatalmával a maga győzelme érdekében, a másikunk veresége árán. Szem előtt tartom az igényeidet, de figyelembe kell vennem a sajátjaimat is. Ezért hát igyekezzünk elkerülhetetlen konfliktusainkra mindig olyan megoldást találni, mely mindkettőnk szemében elfogadható.

Ha ezt tesszük, teljesülnek a kívánságaid, és az enyémek ugyanígy – senki sem veszít, mindketten nyerünk. Így pedig, igényeid kielégítése révén, tovább fejlődhetsz, növekedhetsz, mint önálló ember. Nem kevésbé én is. Kapcsolatunk így mindig egészséges lehet, hiszen kölcsönösen örömteli. Mindketten azzá válhatunk, amire belsőnkből képesek vagyunk, és továbbra is a kölcsönös tisztelet és szeretet érzésével viszonyulhatunk egymáshoz, barátságban és békében.