null
FőoldalOldaltérkép

 

"A gyógyítás szíve a szív." (Richard Gordon)

 

RUDNICAI MARGIT 

+3630 722 3621; margo.belsoeroforras(kukac)gmail(pont)com

RENDSZEÁLLÍTÓ CSALÁDI RENDSZEREKBEN KÉPZÉS

Alap információk

A képzés több tananyag blokkból álló képzés mely megfelel a DGfS (Német Rendszerállítók Társasága) által előírt képzési elveknek

A képzés során az alábbi tananyagterületek kerülnek moduláris módon feldolgozásra: 

  • a rendszerállítás elmélete és módszertana (160 óra, 10 tanegység, 2x8 órás képzőnapok két egymást követő napon),
  • mentálhigiénés és pszichológiai alapismeretek (e-learning tananyag a rendszerállításhoz kapcsolódóan, 10 tanegységben),
  • gyakorlati tapasztalatok (10 gyakorlónap, jellemzően a tanegységeket követő 2-3 héten belül, 1 gyakorlónap/ hónap, 8 óra időtartamban)
  • hospitálás DGfS által minősített gyakorló állítóknál (6 nap), ebből 4 nap mindenképpen más DGfS minősítésű állítónál),
  • szupervízió (5 nap). 

A modulok során a képzés gyakorlati szemléletű. A törzsanyag összefoglalása és elméleti váza kerül ismertetésre. Ezt követően helyzetgyakorlatokon keresztül az első modultól kezdődően mind egyéni mind csoportos formában vezetnek a képződők rendszerállításokat. Cél az, hogy biztonságos körülmények között, tanári jelenlétben kezdjék meg a saját vezetői tapasztalatok gyűjtését, a folyamatok átlátását, megértését. További cél, hogy az elmélet és a gyakorlat összekapcsolt legyen az egész tanulás során. A résztvevőnek az elméleti képzés lezárultát követően 12 hónap áll rendelkezésére ahhoz, hogy a gyakorlati területen előírt óraszámokból a hospitálásokat és a szupervíziót teljesítsék. 

A képzés elsődleges célcsoportja azok a pszicho-szociális területen dolgozó szakemberek, akik szeretnék elsajátítani a rendszerállítás módszerét, hogy saját munkájukba integráltan vagy önállóan képesek legyenek azt alkalmazni ügyfeleik érdekében.  A képzés másodlagos célcsoportja azok az érdeklődő emberek, akik  a rendszerállításra alapozott önismereti munkát elvégezték és a képzés folytatása mellett döntöttek. 

A képzés a felnőttképzési törvény engedélyezési körén kívül eső bejelentett oktatás.

Jelentkezés, egyéb információk

A képzésre a kitöltött jelentkezési lap visszaküldésével lehet jelentkezni folyamatosan. Kérem, hogy igényelje a jelentkezési lapot! A jelentkezési lapot a kepzes(pont)rendszerallitas(kukac)gmail(pont)com címre kérjük visszaküldeni és igényelni is ezen a címen lehet azt.
A képzésbe lépés minimum feltétele érettségi bizonyítvány megléte és az első Önismereti év sikeres elvégzése. (Információk erről itt>>) A képzés minőségének biztosítása érdekében 10-15 fő közötti létszámú csoport indul! 

A képzés díja a 2. évben hétvégi modulonként fizetve 60.000,- Ft.  A gyakorló napok képzési díját tartalmazza a modul díja (10 alkalom kötelező). Szupervizionált vezetés 20.000,- Ft/ alkalom (5 alkalom kötelező). Vizsgadíjak 3×25.000,- Ft (elméleti és gyakorlati vizsgák)

A résztvevők a sikeres elméleti vizsga teljesítését követően kezdhetnek el dolgozni saját praxisukban. A sikeres csoportos és egyéni gyakorlati vizsgát követően kapnak nemzetközi minősítés indításához alkalmas részvételi igazolást a képzésükről. 

Végzett rendszerállító szakemberek: 

Marcsó Adrienn (2020)

Dr. Németi Virág (2020)

Dienes Tímea (2020)

Bácsevszky Rita (2023)

Fodorné Koi Tünde (2023)

Klokniczer István (2023)

Megyeri Katalin (2023)

Scheffer Krisztina (2023)

BEJELENTKEZÉS, INFORMÁCIÓ

Rudnicai Margit minősített rendszerállító, kiképző rendszerállító (DGfS - Német Rendszerállítók Társasága)

telefon: +3630 7223621

mail: margo (kukac) belsoeroforras.hu

E-mailben történő jelentkezésnél is kérném a telefonos elérhetőség megadását is!

captcha

Kérném, hogy bejelentkezést megelőzően olvassa el Általános Szerződési Feltételeimet>> és Adatkezelési Nyilatkozatomat>>Bejelentkezését ráutaló magtartásnak tekintem, hogy ismeri ezen dokmentumaimat.