null
FőoldalOldaltérkép

 

"A gyógyítás szíve a szív." (Richard Gordon)

 

RUDNICAI MARGIT 

+3630 722 3621; margo.belsoeroforras(kukac)gmail(pont)com

SZOLGÁLTATÁS JEGYZÉK

ÁRAK – MAGÁNEMBEREK (CSALÁD- ÉS RENDSZERÁLLÍTÁS, EGYÉNI FOLYAMATOK)

Információ kérés az ügyfél részéről maximum 30 perc időtartamig grátisz pl. telefonos megkeresés esetén. Az e feletti idő beleszámít az igénybe vett szolgáltatásba és leszámlázásra kerül.  Az írásos információ kérés grátisz. Az információ írásos formája a mailes megkeresés.  A social media felületeken a megkeresésre reagálás észlelési korlátok miatt elmaradhat. Kérem, ha nem kap visszajelzést ezeken a felületeken, keressen mailes felületen. Köszönöm. 

Csoportos családfelállítás

Állítást kérőknek  25.000,-Ft/ fő/ alkalom, képviselőknek 10.000,- Ft/ fő/ alkalom a csoporton történő részvétel. 

Egyéni családfelállítás

110 perces (1 óra 50 perces) ülés melynek díja  25.000,- Ft alkalmanként. Amennyiben valakinek több időre van szüksége, akkor az ülésdíj időarányosan emelkedik. Minden 110 percen felül megkezdett negyedóra kiszámlázásra kerül!

Egyéni állításra alapozott folyamatok, egyéni folyamatok

A folyamatokban konkrét alkalomszámra vagy témára szerződünk, közösen megállapított gyakorisággal kiértékeljük a munkát és döntünk a további teendőkről. A folyamatmunkák javasolt gyakorisága 2-3 hetente egy ülés. Időtartama: 110 perc egy ülés. 

Folyamatmunkák: március 1-től 1 óra 25 perces ülés 19.000,- Ft, 1 óra 50 perces ülés 25.000,- Ft. - Bejelentkezéskor szükséges előre jelezni, hogy mennyi időtartamra (a rövidebb vagy a hosszabb ülésre) tart igényt a hozzám érkező. 

Wingwave és Theta Floating coaching

1 ülés 90-110 perces, melynek díja 25.000,-Ft. 1-3 alkalommal dolgozunk általában együtt.

Életvezetési és egészségügyi coaching folyamatok

6-8 alkalomra szerződünk. Egy-egy alkalom 90-110 perc hosszú és 25.000,- Ft/ alkalom a díja. Fizetés alkalmanként történik.

Online munka

Online vállalok egyéni családállítást, egyéni coachig illetve terápiás folyamatokat. Óradíjas szolgáltatás. Az óradíj március 1-től 12.000,-Ft. Megkezdett negyedóránként számlázok. Ez ellenérték utalással egyenlíthető ki, általában utólagos fizetéssel. Az alkalmazott felület skype, messenger, viber, whereby.

Önismereti folyamatok

Jelenleg rendszerállításra alapozott 10 hónapos önismereti folyamat érhető el és intenzív önismereti folyamat tematikus nyári táborként is elérhető. Árak és szolgáltatási tartalom a linkeken található. 

Szakmai képzések

Jelenleg rendszerállító családi rendszerekben  szakmai képzés érhetők el. Fizetési és tartalmi információk egyaránt a címlinken érhetők el.  

ÁRAK – SZERVEZETI ÉS ÜZLETI KÉRDÉSEK

Nyílt csoportban történő szervezetállítás

28.000,- Ft/ alkalom - március 1-től 38.000,-Ft/ alkalom, amennyiben valaki a nyílt csoportban szeretne üzleti kérdésekkel dolgozni. Ilyenkor rövid interjú előzi meg az állítást és megtörténik a munka.

Komplex szervezetállításos vizsgálat

Ilyenkor 1-2 órás megbeszélés előzi meg az állítást. Ezt követi egy másik alkalommal az állítás, majd állítás követően megbeszélés is történik. Óradíjjal dolgozunk, melynek minimum összege 20.000,- Ft/ óra jelenleg.

Az eddigi tapasztalatok alapján kb. 5 órányi tanácsadói díjjal lehet számolni.

Szervezetfejlesztésbe illesztett szervezetállítás

Minden esetben szerződéssel biztosított folyamat, ahol szervezetfejlesztésben jártas szakemberrel dolgozunk közösen. A szolgáltatás hamarosan elérhetővé válik.

Coaching folyamat üzleti résztvevőknek

Minden esetben coaching szerződést kötünk. Általában 6-8 alkalomra szerződünk. Egy-egy ülés 90-110 perces időtartamú, és díja 35.000,- Ft. Fizetés a szerződésben foglaltak szerint történik.

FIZETÉS

Az egyéni folyamatok szokás szerint készpénzben és a helyszínen fizetendők az ismertetett díjazásnak megfelelően. Kérem, hogy pontos összeggel érkezzen hozzám. Köszönöm. - Az egyéni folyamat fizethető átutalással is, amennyiben ez előzetesen jelzésre kerül.

csoportos folyamatok szokás szerint készpénzben és a helyszínen fizetendők az ismertetett díjazásnak megfelelően. Kérem, hogy pontos összeggel érkezzen hozzám. Köszönöm.

Az online folyamatok átutalással fizetendők, az alkalmat követően.

szerződéssel biztosított folyamatok a szerződésnek megfelelően fizetendők, általában átutalással.

 

BEJELENTKEZÉS ÉS LEMONDÁS

Bejelentkezni mailben (margo/kukac/belsoeroforras/pont/hu) és/ vagy telefonon (+3630 722 3621) lehetséges. A bejelentkezéshez kapcsolódóan javaslom a felkészülés családfelállításra kérdőív kitöltését. Ez a struktúrált kérdőív minden érintett fél (Ön és Én) felkészülését a közös munkára támogatja. 

Minden megkeresésre igyekszem 3 munkanapon belül válaszolni - amennyiben nem érkezik válasz, kérem ismételje meg a levél küldést. Köszönöm.. Ha a telefont nem tudom felvenni, akkor visszahívok, ha a hívás számkijelzéssel történt. Ha a számkijelzés letiltott, akkor sajnos nem tudok visszahívni.

captcha

Lemondás 24 órával az ülés  előtt lehetséges. Ha nem történt lemondás és a bejelentkező nem jelenik meg, akkor újabb időpontot csak abban az esetben tudok adni, ha a le nem mondott ülés díja kiegyenlítésre kerül.

Számlát oktatásról vagy üzletviteli tanácsadásról állítok ki a szolgáltatás tartalmának megfelelően. Számlázásra a szamlazz.hu felületet használom, innen küldöm ki a számlákat is.